Cégünkről


Bold Agro Mezőgazdasági Kft.

Mezőgazdaság hatékonyan és felelősen

Misszió és vízió

A világ növekvő népességének élelmiszerrel való ellátása a mezőgazdaságot új kihívás elé állítja. Ugyanis míg néhány évtizeddel ezelőtt 1 hektár mezőgazdasági területről 2 ember élelmiszerrel történő ellátását kellett biztosítani, addig ma már 4 emberét, és ez a tendencia folytatódik. A mezőgazdaság szereplőinek olyan megoldásokat kell közösen kialakítaniuk és megvalósítaniuk, amelyekkel ez az igény fenntartható módon biztosítható.

A Bold Agro Kft. az élelmiszer előállítási folyamata során felelősséget érez a fenntartható mezőgazdasági termelés kialakításáért és megvalósításáért. Ennek érdekében az alábbi főbb szempontok érvényre jutása mellett működünk:


  • Növeljük a hozamokat a gazdasági optimum figyelembevételével;

  • Az erőforrásokkal fajlagosan takarékosan bánunk, azaz egységnyi termék előállítása érdekében beépített energia, víz stb. felhasználást, valamint a termőföld lekötést folyamatosan csökkentjük;

  • Innovatív technológiákat fejlesztünk és adaptálunk, annak érdekében, hogy elsőként tudjuk ezeket a termelés szolgálatába állítani;

  • Az általunk előállított termékek élelmiszerbiztonsági követelményei sérthetetlenek számunkra, ugyanúgy, mint az általunk tartott haszonállatok állatvédelmi és állatjóléti előírásai;

  • Betartjuk a ránk vonatkozó szabályozásokat és előírásokat, mint ahogy az üzleti partnereinkkel kötött szerződéseinket és megállapodásainkat;

  • Fontos célunk, hogy a cég belső érdekeltjei és külső partnerei megbízható és felelős vállalatként tekintsenek a Bold Agro Kft.-re.


boldagro26.jpg
Mit jelent a nevünk?

A „bold” egy angol kifejezés, mely bővülést, határozottságot és merészséget jelent, az „agro” pedig mezőgazdaságot. A Bold Agro tehát mindazt jelenti, amit a Kasz-Coop Kft. az elmúlt években elért. Magában foglalja a fejlődést, az elért eredményeket és a jövőbeli terveinket. Ezt fejezzük ki ezentúl az új nevünkkel.


almaskert.jpg


Új név, régi értékek


A változás más területet nem érint, minden ugyan úgy halad tovább.
A Bold Agro Kft. küldetése továbbra is az, hogy kiváló minőségű mezőgazdasági terményeket állítson elő a hatékony és felelős termelés megvalósításával, ezzel hozzájárulva a fenntartható mezőgazdaság megvalósításához Magyarországon. Célja, hogy Európa egyik leghatékonyabb agrárvállalata legyen.

Cégünk egyik legfontosabb értéke a kiváló minőségű termékek. Ezért történik minden fejlesztés és képzés. Nagyon fontos a hatékonyság iránti szenvedély, amely kezdetektől jelen volt a Kasz-Coop Kft. életében a céget alapító Szabó Imre révén, aki mindig arra kereste a választ, hogy hogyan csináljuk jobban. Mára ez a hatékonyság iránti szenvedély a cég alapértékévé vált és cégünk motorja. Mindig igyekeztünk a legkorszerűbb tudást alkalmazni a gyakorlatban, vagyis fontos értékünk a tudásalapú mezőgazdaság. Mindez azonban lehetetlen lenne a cég munkatársai nélkül.

Megbecsült munkatársi közösség

Úgy gondoljuk, hogy a cégünk nem csak egy munkahely, hanem leginkább egy jó munkatársi közösség, ahol egymás kölcsönös tisztelete és megbecsülése jellemző. Sikereink mögött munkatársaink elkötelezettsége, tudása, lelkesedése áll. Mindannyian arra törekszünk, hogy minőségi termékeket állítsunk elő, s mindeközben fontos a körülöttünk élők boldogsága, jóléte is.
Célunk, hogy boldoguló, fejlődő társakkal dogozzunk együtt. Munkatársaink 100 %-a magyar és nem csak anyagilag, de erkölcsileg is elismerjük munkájukat. Büszkék vagyunk, hogy az együttes tudás és tapasztalat révén, munkatársainkkal közösen építjük a Bold Agro Kft.-t, mely Magyarország egyik leghatékonyabb agrárvállalkozása.

munkatarsak.jpgKörnyezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon.

Tudjon meg még többet a Derecske almáról >