Gyümölcstermesztés

A BoldAgro gyümölcsei széles körben ismertek és elismertek. A derecskei alma, meggy és szilva Európa legfinomabb gyümölcsei közé tartozik, mind belföldön, mind külföldön keresett. Minek köszönhető gyümölcseink nemzetközi sikere?

Szeretjük a fákat.
alma_imazs.jpg
A derecskei gyümölcsök ebben a térségben és az általunk teremtett környezetben jól érzik magukat. Hiszünk abban, ha mindent megadunk az fáknak, a végeredmény kifogástalan, minőségi, szép termés lesz. Ennek a célnak rendeljük alá munkánkat, nagy szeretettel, lelkesedéssel ápoljuk a fákat a legkorszerűbb technikai megoldások alkalmazásával.

Alma- , meggy-, és szilvatermesztéssel is foglalkozunk, az általunk termesztett derecskei alma pedig sokak számára ismert márkává vált.

Az ültetvények tervezésekor gondosan figyelünk a megfelelő sor és tőtávolságra, a sorok futásának irányára és a fa metszését azzal a céllal végezzük, hogy a növekvő gyümölcsök minél több fényt kapjanak, a napsütés így átadhatja erejét, ízét, közvetlenül a termésnek. Mivel a gyümölcsök így elérhető helyen vannak, kevesebb mennyiségű, gyengébb permetezőszerrel is megvédhetjük növényeinket. Integrált alma-, szőlő-, és meggytermesztést végzünk, ebből kifolyólag csak bizonyos növényvédő szerek használhatóak, így gyümölcseink nincsenek erős vegyszerekkel folyamatosan kezelve.

A termelés során tehát nem az a célunk, hogy minél több termék kerüljön a piacra, hanem az, hogy a termés ne terhelje le a fát és a gyümölcsök megfelelő méretű, zamatos, egészséges gyümölcsökké fejlődjenek.

Tudományos kutatásokat végzünk, a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk.

A Debreceni Egyetemmel, más egyetemekkel és világszínvonalú szaktanácsadókkal együttműködve tudományos kutatásokban veszünk részt, az eredményeket pedig alkalmazzuk.

Az európai szintű termelés eléréséhez a tendenciákat figyelve tájékozódunk a legkorszerűbb technológiákról. Hűtőházainkban az Agrefa válogatórendszert használjuk, ez az almát méret és szín alapján válogatja szét, majd a gyümölcsök egy mosórendszeren mennek keresztül, utána pedig osztályozásra kerülnek. Speciális csomagolórendszerrel rendelkezünk, fóliacsomagolást alkalmazunk, mely mérleggel van összekötve. A technológiai fejlesztésekkel célunk az önköltség csökkentése, az itt dolgozó emberek munkájának megkönnyítése.

Szakmai berkekben is elismertek vagyunk.


Munkánkat elismerik, a visszajelzések pozitívak. A Derecske Alma 2006-ban megnyerte a Hortico 2006. „Termék nagydíj”-át, illetve öt éve a „Kiváló magyar élelmiszer” címmel büszkélkedhetünk. Ez az elismerés tökéletes összhangban áll cégünk azon törekvésével, hogy a magyar fogyasztói kultúrát a hazánkban előállított jó minőségű termékek irányába terelje és jó áron minőségi termékeket adjon a vásárló kezébe.

almavalogatas2.jpgKörnyezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecskei Gyümölcsös

Derecskei Gyümölcsös


A Derecskei Gyümölcsösben 1990 óta foglalkozunk gyümölcs, azon belül is főleg alma és almalé termeléssel. Családi vállalkozásként fontos kertünk hosszú távú fenntarthatósága, ezért gyümölcsösünket a felelős kertművelés szellemében gondozzuk.


Derecskei Gyümölcs
Tudjon meg többet
a Derecskei Gyümölcsösről >