Híreink

Aktuális információk, események

E.ON éves jelentés 2017

Energetikai szakreferens 
Éves jelentés: 2017 
Készítette: E.ON Gazdasági Szolgáltató Kft. 
Bold Agro Kft részére

bővebb információ >

Felvétel élelmiszerminőségi és -biztonsági mérnöki duális mesterképzési programra

Őszi Élménykert Programok a Gyümölcsösben

Nagy örömünkre idén rekordot döntött Élménykert Programunk a Derecskei Gyümölcsösben!

bővebb információ >

A tajvaniak is derecskei almalét fogyasztanak

Sikeres megállapodás született a derecskei almalé tajvani értékesítéséről a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett üzleti utat követően. Mint azt Szabó Imre ügyvezető elmondta, a termék különlegesen jó minőségén és ízvilágán túl a tajvani képviseletet az almáskertben tett látogatás, a fenntartható és felelős kertgazdálkodás technológiája, a cégre jellemző társadalmi felelősségvállalás is megragadta. Véleménye szerint ennek köszönhető, hogy a derecskei almalé különösebb versenyeztetés nélkül hódította meg a tajvani piacot.


bővebb információ >

Házigazdák voltunk: Napló TOP 100 Klub

A Hajdú-bihari Napló TOP 100 klubja kilencéves múltra tekint vissza. Évente több alkalommal a megye legnagyobb vállalkozói találkoznak a klub rendezvényein, ahol a meghívott előadóktól első kézből értesülhetnek értékes vállalkozásfejlesztéssel, közös együttműködési lehetőségekkel kapcsolatos információkról. A szeptemberi találkozó színhelye az Almavirág étterem volt, ahol a Debreceni Egyetem meghívott előadóin túl a házigazdák, a Bold Agro Kft. ügyvezetői, Szabó Imre és dr. Szabó Viktor is előadást tartottak a fenntartható mezőgazdaság dilemmáiról.

bővebb információ >

Hat nap, hét éjszaka: CCM-betakarítás 2017


bővebb információ >

Hosszútávú stratégiai cél: a gazdasági számításokon alapuló önfenntartó működés

Hagyományos a „meggyesbuli” és az aratóünnepség a cég történelmében. A két rendezvény egyben számvetés is a szántóföldi növénytermesztés és a gyümölcstermesztési ágazatban dolgozók számára, s bár az év vége még messze van, a termelési év várható eredményei egyes területeken már körvonalazódnak.


bővebb információ >

Ünnepre készülnek az almáskertben

Gondos gazdák ízcsodái és az első ropogós piros almák a Derecskei Gyümölcsösben.


bővebb információ >

A jégháló a kánikulában is megvédi az almatermést

A nagy hőség a gyümölcsösöket is megviseli. Az erős napsugárzás ugyanis könnyen megégeti az almák héját. Derecskén egy hálóval védik a termést, ami a jégtől is megóvja a fákat. A beruházás nem olcsó, de a szakemberek szerint néhány év alatt megtérül.


bővebb információ >

Ízlett a tajvaniaknak a derecskei almalé

Hajdú-Biharból is be lehet törni távoli piacokra, csak körültekintően kell nekilátni.


bővebb információ >

Válassza Ön is a kiváló minőségű sertéshúsunkból készült ételeket

A nemrég megnyitott Almavirág étterem séfje újrafogalmazta a modern vendéglátás, az igényes konyhaművészet és a helyi hagyományok és termékek kapcsolatát. A térség gasztronómiai hagyományaira támaszkodva, de a mai igényeknek megfelelő legkorszerűbb (látvány)konyhával, egészséges, adalékmentes helyi alapanyagok felhasználásával, a hagyományos ízek mellett a szemnek is kívánatos ételkülönlegességekkel várja vendégeit a megújult étterem. Az Almavirág étterem megnyitása az első lépcső, a Derecskei Gyümölcsöshöz kapcsolódó turisztikai fejlesztések sorában, hamarosan többek között rendezvényházzal bővül a vendégfogadásra alkalmas tér.


bővebb információ >

A felelős kertművelés is derecskei érték

Helyi érték megnevezése: A több száz éves múlttal bíró derecskei kertgazdálkodás Bold Agro által képviselt hagyományőrző innovációja
Helyi érték besorolása: agrár- és élelmiszergazdaság
Készítette: Derecskei Kertbarátok Hagyományőrző Egyesülete

bővebb információ >

Álláshirdetés - Pályázatíró

Projektjeink megvalósításán dolgozó teameinkhez pályázatírói és projektmenedzsmenti munkakörre új munkatársat keresünk.


bővebb információ >

KERTÉSZMÉRNÖK, ÉLELMISZERMÉRNÖK, MEZŐGAZDASÁGI MÉRNÖK DUÁLIS KÉPZÉS A BOLD AGRO KFT-NÉL 2017

Érdekel a mezőgazdaság? Hasznosítható gyakorlati tudásra vágysz? Szeretnél saját munkatapasztalatot szerezni a legújabb állattenyésztéssel és gyümölcstermesztéssel kapcsolatos európai trendekről? Olvass tovább!


bővebb információ >

Minden szempontból rekordév volt a 2016-os

Érdekességek Bold Agro Kft. 2016-os eredményeiből: négyezer-kétszázhuszonnégy látogató, kétmillió-száztízezer deciliter eladott gyümölcslé, hektáronkénti hetven tonna termésátlag a gyümölcsösben. Tizenhatezer-kétszáz pénzügyi tranzakció, negyvenezer kilométernyi traktorral megtett út, hét nap alatt tízezer tonna CCM kukorica betakarítása, tizenhat élő malac fialásonként, hetvenezer élősertés értékesítése, a 967-es fülszámú koca abszolút rekordja: huszonnyolc élve született kismalac egy fialással. A tavalyi minden szempontból rekordesztendő volt a cég életében. A gazdasági eredményeket dr. Szabó Viktor ügyvezető osztotta meg a hagyományos évnyitó rendezvényen 2017. február 23-án munkatársaival és azok meghívott családtagjaival.

bővebb információ >

AGROmashEXPO

A Budapesti Vásárközpontban januárban megrendezett AgromashExpo az ország és Közép-Európa legjelentősebb vására, ahol cégünk minden évben képviselteti magát. A delegált szakemberek a vetőmagok, növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő-mentesítők standjainak kínálata mellett képet alkothatnak a legújabb agrárelektronikai, méréstechnikai és automatizálási fejlesztésekről is. A tanulmányút célja olyan információk gyűjtése, melyek segítik az elmúlt uniós ciklushoz kötődő eszközbeszerzések és beruházások működtetésének optimalizálását, a gépek tudásának maximális kihasználását.

bővebb információ >

EUROTIER - HANNOVER

A kétévente megrendezett vásár az állattenyésztés és a hozzá kapcsolódó iparágak egyik legnagyobb európai eseménye, „kapu a globális piacra”. A Bold Agro számára is fontos tájékozódási pont, rendszeres látogatói a nemzetközi rendezvénynek. Ebben az évben dr. Szabó Viktor ügyvezetőt és Nagy Sándor sertéstenyésztési ágazatvezetőt két munkatársuk, Takács Attila és Krinizs Péter kísérte el Hannoverbe.


bővebb információ >

A TUDATOS VÁSÁRLÓK EGYESÜLETE IS AJÁNLJA: cserélj kólát gyümölcslére

A Tudatos Vásárlók Egyesülete a Magnet Banknál történt látogatása során figyelt fel a Derecskei Gyümölcsös automatájára. Kipróbálták, s megtetszett, így minden tudatos vásárlónak egy rövid videón ajánlják a nemcsak felelős kertművelésből származó, hanem környezettudatos automatából kínált ivóleveinket. HVG a novemberi Business Magazinban foglalkozik a kiváló minőségű derecskei gyümölcslevek forgalmazásával.


bővebb információ >

Bömbi, Kamrás, Kopogós: a leghűségesebbek nevet is kapnak

Szociológusok is vizsgálják már: a mezőgazdasági szektorban a munkaerőhiány a képzett mezőgazdasági gépészekből, traktorosokból van. Cégünknél is van becsülete annak a „gépesített” nagy tapasztalatú csapatnak, mely a nyolcvan hektár gyümölcsös, az almás, meggyes műveléséért felel. Kíváncsiak voltunk, munkájukban mi a legnagyobb kihívás, hogyan telik egy-egy napjuk.


bővebb információ >

CCM-buli, mert megérdemelték

Szeptember 14-re fejeződött be a CCM-kukorica betakarítása. Két nappal később hagyományos aratóbulin ünnepelhetett minden résztvevő.


bővebb információ >

Környezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon.

Tudjon meg még többet a Derecske almáról >