Híreink

Aktuális információk, események

Válassza Ön is a kiváló minőségű sertéshúsunkból készült ételeket

A nemrég megnyitott Almavirág étterem séfje újrafogalmazta a modern vendéglátás, az igényes konyhaművészet és a helyi hagyományok és termékek kapcsolatát. A térség gasztronómiai hagyományaira támaszkodva, de a mai igényeknek megfelelő legkorszerűbb (látvány)konyhával, egészséges, adalékmentes helyi alapanyagok felhasználásával, a hagyományos ízek mellett a szemnek is kívánatos ételkülönlegességekkel várja vendégeit a megújult étterem. Az Almavirág étterem megnyitása az első lépcső, a Derecskei Gyümölcsöshöz kapcsolódó turisztikai fejlesztések sorában, hamarosan többek között rendezvényházzal bővül a vendégfogadásra alkalmas tér.


bővebb információ >

A felelős kertművelés is derecskei érték

Helyi érték megnevezése: A több száz éves múlttal bíró derecskei kertgazdálkodás Bold Agro által képviselt hagyományőrző innovációja
Helyi érték besorolása: agrár- és élelmiszergazdaság
Készítette: Derecskei Kertbarátok Hagyományőrző Egyesülete

bővebb információ >

Álláshirdetés - Pályázatíró

Projektjeink megvalósításán dolgozó teameinkhez pályázatírói és projektmenedzsmenti munkakörre új munkatársat keresünk.


bővebb információ >

KERTÉSZMÉRNÖK, ÉLELMISZERMÉRNÖK, MEZŐGAZDASÁGI MÉRNÖK DUÁLIS KÉPZÉS A BOLD AGRO KFT-NÉL 2017

Érdekel a mezőgazdaság? Hasznosítható gyakorlati tudásra vágysz? Szeretnél saját munkatapasztalatot szerezni a legújabb állattenyésztéssel és gyümölcstermesztéssel kapcsolatos európai trendekről? Olvass tovább!


bővebb információ >

Minden szempontból rekordév volt a 2016-os

Érdekességek Bold Agro Kft. 2016-os eredményeiből: négyezer-kétszázhuszonnégy látogató, kétmillió-száztízezer deciliter eladott gyümölcslé, hektáronkénti hetven tonna termésátlag a gyümölcsösben. Tizenhatezer-kétszáz pénzügyi tranzakció, negyvenezer kilométernyi traktorral megtett út, hét nap alatt tízezer tonna CCM kukorica betakarítása, tizenhat élő malac fialásonként, hetvenezer élősertés értékesítése, a 967-es fülszámú koca abszolút rekordja: huszonnyolc élve született kismalac egy fialással. A tavalyi minden szempontból rekordesztendő volt a cég életében. A gazdasági eredményeket dr. Szabó Viktor ügyvezető osztotta meg a hagyományos évnyitó rendezvényen 2017. február 23-án munkatársaival és azok meghívott családtagjaival.

bővebb információ >

AGROmashEXPO

A Budapesti Vásárközpontban januárban megrendezett AgromashExpo az ország és Közép-Európa legjelentősebb vására, ahol cégünk minden évben képviselteti magát. A delegált szakemberek a vetőmagok, növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő-mentesítők standjainak kínálata mellett képet alkothatnak a legújabb agrárelektronikai, méréstechnikai és automatizálási fejlesztésekről is. A tanulmányút célja olyan információk gyűjtése, melyek segítik az elmúlt uniós ciklushoz kötődő eszközbeszerzések és beruházások működtetésének optimalizálását, a gépek tudásának maximális kihasználását.

bővebb információ >

EUROTIER - HANNOVER

A kétévente megrendezett vásár az állattenyésztés és a hozzá kapcsolódó iparágak egyik legnagyobb európai eseménye, „kapu a globális piacra”. A Bold Agro számára is fontos tájékozódási pont, rendszeres látogatói a nemzetközi rendezvénynek. Ebben az évben dr. Szabó Viktor ügyvezetőt és Nagy Sándor sertéstenyésztési ágazatvezetőt két munkatársuk, Takács Attila és Krinizs Péter kísérte el Hannoverbe.


bővebb információ >

A TUDATOS VÁSÁRLÓK EGYESÜLETE IS AJÁNLJA: cserélj kólát gyümölcslére

A Tudatos Vásárlók Egyesülete a Magnet Banknál történt látogatása során figyelt fel a Derecskei Gyümölcsös automatájára. Kipróbálták, s megtetszett, így minden tudatos vásárlónak egy rövid videón ajánlják a nemcsak felelős kertművelésből származó, hanem környezettudatos automatából kínált ivóleveinket. HVG a novemberi Business Magazinban foglalkozik a kiváló minőségű derecskei gyümölcslevek forgalmazásával.


bővebb információ >

Bömbi, Kamrás, Kopogós: a leghűségesebbek nevet is kapnak

Szociológusok is vizsgálják már: a mezőgazdasági szektorban a munkaerőhiány a képzett mezőgazdasági gépészekből, traktorosokból van. Cégünknél is van becsülete annak a „gépesített” nagy tapasztalatú csapatnak, mely a nyolcvan hektár gyümölcsös, az almás, meggyes műveléséért felel. Kíváncsiak voltunk, munkájukban mi a legnagyobb kihívás, hogyan telik egy-egy napjuk.


bővebb információ >

CCM-buli, mert megérdemelték

Szeptember 14-re fejeződött be a CCM-kukorica betakarítása. Két nappal később hagyományos aratóbulin ünnepelhetett minden résztvevő.


bővebb információ >

Hajdú-Bihar TOP 100

2013. és 2014. év között legtöbb (23 pozíció) növekedés a legjobban teljesítők között.
bővebb információ >

A Szakály Sándor Innovációs Díj 2015. év

XI. Nemzetközi Táplálkozásmarketing Konferencia.
bővebb információ >

Üzleti Etikai Díj 2015. év

16. alkalommal ítélték oda az Üzleti Etikai Díjat.
bővebb információ >

Konyha Komfort Sertéshús

A jó ízű tudatosság
bővebb információ >

Gyümölcsös Kalandok

Őszi forgatag a kertben.
bővebb információ >

Szedd Magad - Szedd Ki Magad

Gyertek és raktározzatok be télire, a ropogós, mosolygós almáinkból!
bővebb információ >

Magyar Agrárgazdasági Minőségi Díj

2015-ben újból sikeresen erősítettük meg az elnyert Magyar Agrárgazdasági Minőségi Díjunkat.
bővebb információ >

Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat különdíja

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat különdíjának nyertese 2015. évben a derecskei Bold Agro Kft. lett.
bővebb információ >

Új év új termék

100%-os natúr meggylé
bővebb információ >

Family Business Network Hungary

A Bold Agro csatlakozott a Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesülethez.
bővebb információ >

Környezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon.

Tudjon meg még többet a Derecske almáról >