Híreink

Aktuális információk, események

Kiváló magyar élelmiszer 2011-ben is

A Derecske alma 2011-ben is megvédte „címét”, ismét megfelelt a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegy követelményeinek és előírásainak.
bővebb információ >

Beüzemeltük a biomassza hőközpontot!

Évente mintegy 5 millió MJ fosszilis enegiát kiváltó szalmatüzelésű kazánt üzemeltünk be 2011 januárjában.   
bővebb információ >

Újult erővel

Az idei év nagy változást hozott a cégünk életében. Kasz-Coop Kft.-ről Bold Agro Kft. névre váltottunk, így új megjelenéssel de a régi szemlélettel folytatjuk tovább munkánkat.
bővebb információ >

Fejlesztések az UMVP keretében

Az elmúlt időszak és az elkövetkező évek legnagyobb kihívása az EU-s jogszabályoknak, előírásoknak való megfelelés, amelyek középpontjában a környezetvédelem és az élelmiszerbiztonság áll.
bővebb információ >

Környezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon.

Tudjon meg még többet a Derecske almáról >