100% Derecske Almalé az Aranycsengő Vásáron!

Immár Debrecenben a karácsonyi vásáron is találkozhatnak a belvárosban sétálók a Havita-Tész által forgalmazott 100%-os Derecske Almalével. 

A karácsonyi asztalra így gyorsan, könnyedén beszerezhetőek az ízletes natúr levek. Kifejezetten a vásárra zamatos, téli fűszerezésű Forralt Almavarázzsal készültünk, így a hidegben gyorsan felmelegedhetnek a forralt almalevet kortyolók. Az Ünnepek közeledtével számos meglepetés ajándékkal készültünk, és mindemellett dobozos almaleveink vásárlói hozzájárulhatnak a megalakuló Sárándi Fejlesztő Központ sérült gyermekeinek segítéséhez.

Környezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon.

Tudjon meg még többet a Derecske almáról >