Díjat nyertünk

A Derecske Alma kapta a legszebb és leginformatívabb stand díjat a 20. Farmer-Expo kiállításon.

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara hosszú évek hagyományait követve idén is Kamarai Vásárdíjat adott át a megnyitó alkalmával a rendezvény legszebb és leginfromatívabb standjának. Idén ezt a díjat a "Derecske Alma" stand tulajdonosa, a Havita Tész kapta. A díjat dr. Szilágyi Péter, a megyei kamara kereskedelemi ügyekért felelős alenöke adta át Szabó Imrének, a Havita Tész elnökének. A Kamarai Vásárdíj Monostory Viktória, hajdúnánási üvegművész munkája.

farmerexpo.jpg

Környezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon.

Tudjon meg még többet a Derecske almáról >