A Derecskei Gyümölcsös Greennovációs Nagydíj győztes lett

2014. március 26-án Budapesten tartották meg a Greennovációs Nagydíj pályázat döntőjét, ahol a Derecskei Gyümölcsös, Greennovációs gyártó/termelő kategóriában győztes lett, a "Felelős Kertművelés" programjával.

A Nagydíj pályázat keretében, olyan innovatív kezdeményezéseket díjazzanak, ahol a pályázó beruházásokat, fejlesztéseket hajtott végre:
  •  a környezeti terhek csökkentéséért, 
  •  a fenntarthatóságért,
  •  az emberi és természeti erőforrások mérsékeltebb igénybevételét szolgáló mezőgazdasági eljárásokért,
  •  az optimális alapanyag- és energiafelhasználásért,
  •  a környezettudatos nevelésért.


162999_1.jpg

kp1.jpg
kp3.jpg

Környezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon.

Tudjon meg még többet a Derecske almáról >