A Szakály Sándor Innovációs Díj 2015. év

XI. Nemzetközi Táplálkozásmarketing Konferencia.

A Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kara által alapított rangos elismerést, melyet az élelmiszeripari innovációban kiemelkedő teljesítményt felmutató hazai vállalkozások kaphatják. Idén társaságunk, a Bold Agro Mezőgazdasági Kft. nyerte a díjat a XI. Nemzetközi Táplálkozásmarketing Konferencia keretében, a fenntarthatóság, valamint a hatékony és felelős mezőgazdasági termelés innovatív megoldásokkal történő együttes megvalósításáért.

A díj névadója, Dr. Szakály Sándor professzor a magyar élelmiszeripari kutatás-fejlesztés nemzetközileg is elismert, kiemelkedő alakja volt. Innovációs munkásságát számos szabadalom, találmány és know-how, publikáció valamint rangos tudományos elismerések fémjelzik.

Díjat Szabó Imre a Bold Agro Kft. tulajdonosa vette át  2015. november 11-én, a "Nyílt Innováció és Közös Értékalkotás a Fogyasztókkal – Komplex Egészségértelmezés az Élelmiszer-gazdaságban” címmel megrendezett Nemzetközi Táplálkozásmarketing Konferencián.

szakly_sndor_dj.jpg

szabo-imre-jobbrol-a-bold-agro-vezetoje-6.jpg

szabo-imre.jpg

Környezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon.

Tudjon meg még többet a Derecske almáról >