A tajvaniak is derecskei almalét fogyasztanak

Sikeres megállapodás született a derecskei almalé tajvani értékesítéséről a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett üzleti utat követően. Mint azt Szabó Imre ügyvezető elmondta, a termék különlegesen jó minőségén és ízvilágán túl a tajvani képviseletet az almáskertben tett látogatás, a fenntartható és felelős kertgazdálkodás technológiája, a cégre jellemző társadalmi felelősségvállalás is megragadta. Véleménye szerint ennek köszönhető, hogy a derecskei almalé különösebb versenyeztetés nélkül hódította meg a tajvani piacot.Környezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon.

Tudjon meg még többet a Derecske almáról >