Állatjólét

Játékok a sertéseknek

Az állatjóléti feltételek közül az egyik fontos tényező, hogy az állatokat stresszmentes körülmények között tartsuk. Ebben - több más feltétel mellett - fontos szerepet töltenek be az állatok számára elhelyezett "játékok".
A világ legjelentősebb állattenyésztési kiállításán, a hannoveri EuroTier-en 2012 november 13-16 között a szakági cégek sorra mutatták be legújabb fejlesztéseiket a sertés játékok vonatkozásában.

Úgy döntöttünk, hogy elkezdünk tesztelni néhány típust az új fejlesztések közül.
img_2142.jpg

Környezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon.

Tudjon meg még többet a Derecske almáról >