Újdonság a Bold Agro-tól

Almalevet is gyárt a magyar cég Derecskén

Az ismert és elismert, kiváló minőségű Derecske Almákból már 100%-os natúr almalevet is készítünk Derecske Almalé néven.


A DERECSKE ALMALÉ frissen préselt, natúr, 100%-os magyar gyümölcslé.
A termék különlegességét az adja, hogy sem adalék-, sem tartósítószert nem tartalmaz tehát az egészséges táplálkozás jegyében mesterséges színezék, ízfokozó és cukor hozzáadása nélkül készül.

Az almalé alapanyaga a kiváló minőségű, magyar termesztésű, DERECSKE ALMA márkanéven ismertté vált gyümölcs, melyet a Hajdú-Bihar megyei székhelyű, számos díjat nyert Havita-Tész Szövetkezet tagjai termelnek Derecskén és környékén

Felelős, környd.a._-_allatok_-_cinkekicsi.pngezetbarát kertművelést folytató családi vállalkozásunknál az ültetvényeket nagy odafigyeléssel gondozzuk, ápoljuk és szedjük. A kertekbe kihelyezett több mint ezer madárodúval a hasznos madaraknak élőhelyet biztosítunk. A preventív növényvédelem, csepegtető öntözési rendszer alkalmazásával, energiatakarékos-, környezetkímélő gépek használatával, a felhasznált növényvédőszerek mennyiségének minimalizálásával a környezeti javak megőrzésére törekszünk.

Tudatos és felelősségteljes törődésünk adja a Derecske Alma utánozhatatlan zamatát, mely minden egyes Derecske Almalé kortyban visszaköszön.

A gondos odafigyelés az előállítási technológiában is megmutatkozik, hiszen a hagyományos szalagpréselés helyett pneumatikus technológiát alkalmazunk, amely kíméletesebb módszerrel préseli ki az almát, ezáltal több rostanyag, tápanyag és vitamin marad a gyümölcs feldolgozása után az almalében, ennek köszönhetően ízletes, aromás italt kapunk. A hosszan tartó préselési eljárást követő pasztörizálás után az almalé a kívánt csomagolásba kerül.

A Derecske Almalevet a vevői igényeknek megfelelő családi csomagolásban, 5 literes dobozos (Bag In Box) kiszerelésben értékesítjük. A Bag In Box-os kiszerelés hosszú eltarthatóságot biztosít, hiszen a légmentesen záródó csap a vákumot kiszűri, így lehetővé teszi, hogy felbontás után, hűtés nélkül akár 3 hétig is fogyasztható legyen a gyümölcslé. Az 5 literes Bag In Box kiszerelésben készült almalé 7,5 kg alma préselésével készül, hozzáadott cukrot, tartósítószert, aromát nem tartalmaz.

A technológiába beépített szűrők lehetővé teszik a 100%-os rostos almalé mellett szűrt almalé előállítását is, így megfelelünk a szélesebb d.a._-_allatok_-_suni-1.pngpiaci igényeknek is.

A termék doboza rendkívül környezetbarát, hiszen újrahasznosított anyaga az almalé elfogyasztása után szelektíven gyűjthető, komposztálható, megfelel a környezettudatos és társadalmilag felelős gyártás és termelés feltételeinek.

A dobozos kiszerelés mellett üveges kiszerelésben is értékesíteni kívánunk. Az üveges kiszerelésű almaleveink prémium termékként 0,2 és/vagy 0,7 literes kiszerelésben kerülnek majd forgalomba.

Kiváló ízvilággal rendelkező almáink, több évtizedes tapasztalatunk, felelősségteljes gondolkodásunk és gondos odafigyelésünk garantálja a Derecske Almalé harmonikus ízét és egészséges voltát.

Natúr almaleveink az almáskerti értékesitésen kívül interneten is megrendelhetőek a www.derecskealma.hu oldalon. A kívánt termékek így Debrecenben is átvehetőek az Agrártudományi Centrum területén. Jelenleg folynak a tárgyalások különböző üzletekkel, áruházláncokkal. Elsősorban a helyi fogyasztók igényeit szeretnénk szolgálni, ezért Derecske, Debrecen és Nagyvárad valamint vonzáskörzeteiben tervezzük az értékesitést.

Reményeink szerint egyre több helyi fogyasztó élvezheti majd 100%-os natúr Derecske Almalevünk zamatát.

dscf4098mod.jpg
Környezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon.

Tudjon meg még többet a Derecske almáról >