Áprilisi zsongás

Nagy lelkesedéssel készülünk az április 26-27.-i Gyümölcsös Kalandok rendezvényünkre. Gyere el és éld át Te is a Gyümölcsös Kalandokat!

Élmények és tanulás a kertben.

Ebben a kertben nem csak alma terem, hanem rengeteg izgalmas és érdekes játék is, aminek segítségével megtapasztalhatod, mennyi minden történik a Derecskei Gyümölcsösben.

Légy részese Te is a Kalandnak, ismerd meg kertünk állatait, lakóhelyeiket, ülj bele traktorvontatású kisvasutunkba, nézd meg jégágyúnkat, járd be velünk birtokunkat!


Gyere el és éld át Te is a Gyümölcsös Kalandokat, szeretettel várunk a következő rendezvényünkön április 26-27-én!

Hogyan vehetsz részt a programokban? 

Látogass el a www.derecskeigyumolcsos.hu oldalra és regisztrálj!Találkozásunkig is friss híreket, nyereményjátékokat és egy különleges közösséget találsz online:

csatlakozz Facebook közösségünkhöz vagy iratkozz fel az Online Derecskei Hírmondóra!

thumb_23_default_large.jpeg

Környezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon.

Tudjon meg még többet a Derecske almáról >