Az OTP Agrár - Regionális sztorik című sorozatában szerepelt a Bold Agro Kft.

A Bold Agro kft. több mint 30 év alatt vált Hajdú-Bihar megye meghatározó mezőgazdasági szereplőjévé. Agrárvállalkozásunk ma már nem csupán gyümölcstermesztéssel és sertéstenyésztéssel foglalkozik, de szerepet vállalunk a térség gasztronómiájának felvirágoztatásában is (Almavirág Étterem), de saját gyártású 100%-os natúr gyümölcsleveinkkel (Dér Juice) is a legmagasabb minőségi standardot képviseljük.

agrar_copy.png

Sikerünk titka a felelős, környezettudatos és hatékony gazdálkodáson kívül, hogy egy olyan pénzügyi partnerrel működünk együtt, amely mindig talál megoldást a társaság újító tevékenységeinek finanszírozásához, és kellő szakmaisággal kezeli az agrárium kihívásait.


Környezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon.

Tudjon meg még többet a Derecske almáról >