Bekerültünk a Greennovációs Nagydíj pályázat döntőjébe

A Greennovációs Nagydíj gyártó, termelő kategória döntőjébe kerültünk a Derecskei Gyümölcsösünkkel a Hungrana Kft., az EGIS Gyógyszergyár Nyrt., valamint GreenTyre Feldolgozó és Hulladékhasznosító Zrt. mellett.

A III. Greennovációs Nagydíjon azok a Magyarországon tevékenykedő cégek, szervezetek (önkormányzat, alapítvány stb.) vehetnek részt, akik az alábbi kategóriák valamelyikében kiemelkedő, a fenntartható fejlődést, illetve környezetvédelmet szolgáló teljesítményt értek el.

1. Greennovatív gyártó, termelő
2. Greennovatív termék
3. Greennovatív kereskedő, értékesítő
4. Greennovatív szolgáltató
5. Greennovatív reklám, promóció

A nagydíjra beérkező pályázatokat a zsűri értékelte és szekciónként a következő pályázókat juttatta a 2014. március 26-ai döntőbe:

161721.jpg

Környezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon.

Tudjon meg még többet a Derecske almáról >