Beüzemeltük a biomassza hőközpontot!

Évente mintegy 5 millió MJ fosszilis enegiát kiváltó szalmatüzelésű kazánt üzemeltünk be 2011 januárjában.   

Társaságunk elkötelezett a környezetkímélő és fenntartható megoldások alkalmazása iránt. Ezen fejlesztésünk is ezt a célt szolgálja, hiszen a hőközpont a Morgó-tanyai telephelyünk éves gázigényének 70%-át kiváltja újratermelődő biomasszával. A beruházás amellett, hogy környezetkímélő és megtérülő, a helyi foglalkoztatást is segíti, ugyanis a szalma bálák elkészítése és folyamatos felhasználása éves átlagban 1 munkahely létrejöttét eredményezi.

Környezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon.

Tudjon meg még többet a Derecske almáról >