Derecske Almalé

A debreceni adventi vásáron.

A debreceni adventi vásáron Derecske ismét bemutatkozott. Ugyanis a 4024.hu által meghirdetett versenyen 2014-ben, az elsõ három legmenõbb standba bekerült a Derecske Alma.
Varga Máté a 4024.hu riportere a következõt írta: „A (meglepõ módon) Derecskérõl érkezõ fiatal pár által kínált almalé lassan országszerte ismert és elismert branddé válik. A kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készített almalevet ötliteres kiszerelésben árulják 1500 forintos áron. A "pultos srác" még az újdonsággal, a céklás almalével is megkínált minket, emellett említette, hogy árulnak még forró fûszeres almalét, valamint pálinkát is. Két éve árulnak a karácsonyi vásáron, és töretlen népszerûség övezi a derecskei almát.” Így méltán mondhatjuk: Büszkék lehetünk a Derecske Almára hogy minden évbe jó hírét viszik a városnak, az egész országba.


dehu_2.jpg

dehu_1.jpg


forrás:www.derecske.hu

Környezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon.

Tudjon meg még többet a Derecske almáról >