Disznótor

Disznótorral ünnepeltünk

Január utolsó hetében rendhagyó módon disznótorral ünnepeltük meg a Bold Agro Kft. sertés fejlesztési programjának következő mérföldkövét, az 1.100 férőhelyes tenyészkoca istálló elkészültét.

Szerda délben a munkatársainkból álló 8 csapat látott neki a saját tenyészetből származó 8 db hízó levágásához és feldolgozásához.

foto.jpg

A hideg idő nem tudta a munkatársak lelkesedését és jó kedvét elvenni, a közös munka eredményeként estére elkészült a hurka és a kolbász.

A másnapi közös rendezvényünkön valamennyi munkatársunk megkóstolhatta a hamisítatlan disznótoros falatokat. A finom ételek mellett a Derecskei Nyugdíjas Klub előadása valamint a Bakator zenekar fokozta a  jókedvet.

Derecske, 2013.02.10.

Környezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon.

Tudjon meg még többet a Derecske almáról >