Gyümölcsös Kalandok

Élmények és tanulás a kertben 2014. szeptember 27-28. és október 4-5.

Ebben a kertben nem csak alma terem, hanem rengeteg izgalmas és érdekes játék is, aminek segítségével megtapasztalhatod, mennyi minden történik a Derecskei Gyümölcsösben.

Légy részese Te is a Kalandnak, ismerd meg kertünk állatait, lakóhelyeiket, ülj bele traktorvontatású kisvasutunkba, nézd meg jégágyúnkat, járd be velünk birtokunkat!

Gyere el és éld át Te is a Gyümölcsös Kalandokat, szeretettel várunk a következő rendezvényünkön szeptember 27-28-án és október 4-5-én!

kalandok.pngA programokról:


„Kertkerülő” kör

Tudj meg többet a körülötted zsongó természetről, a Cinke, Süni, Gólya és a Nyuszi állomás felfedezése közben. Láthatsz békákat, szitakötőt, számtalan madarat és ha szerencsés vagy, akár egy-egy lapuló nyuszit vagy őzet is megpillanthatsz! Elmeséljük, hogyan lehet becsalogatni a hasznos állatkákat a kertbe, mit szeretnek és hogyan élnek. Kipróbálhatod állatnyom felismerőnket, kirakóinkat és számtalan egyéb érdekes játékot! Tanulmányozhatsz madárodúkat és ha összegyűjtötted a Menetleveledre az összes állomás pecsétjét, átveheted ajándékodat a bejáratnál!

„Mesél a kert” kör

Ezen a túrán az eddigi sétálás után járműbe pattanhatsz, és az almáskerten túl megtekintheted a Meggyes Erdőt, a Hűtőházat és a Csipkebogyó Falat. A résztvevők traktorvontatású kisvonattal zötyöghetnek át a kerten, pontosan olyan konténerekben amilyenekben az almákat szedjük és mozgatjuk!

d.gy_traktoros_foto_webhez_2014.09.12.png


Láthatsz valódi jégágyút és megnézheted, hogyan sötétlik a Jégháló az Almarengeteg felett.

A traktorvontatású kisvonat igénybe vételének díja 200 Ft/fő.
Karton kihívás

tavaszi_rendezvenyek.pngA világkörüli Karton kihívás (angolul Global Cardboard Challenge) egy nemzetközi kezdeményezés, amely a gyermeki kreativitást és a közös játék örömét hivatott ünnepelni. Minden évben, október egy napján a világ minden táján gyermekek ülnek össze és kartonból, valamint újrahasznosított anyagokból játékokat építenek, amelyekkel aztán közösen játszanak. Októberben pedig az ezen a napon épített karton játékok képei az interneten világkörüli útra indulnak.


Hogy honnan is indult ez a kezdeményezés, ebből a kis videófilmből megtudhatod.

Melyik nap jönnél?    És milyen programok érdekelnének leginkább?

Kérjük, töltsd ki az alábbi regisztrációt, hogy látogatásdora minél jobban fel tudjunk készülni.

REGISZTRÁCIÓ

A szeptember 26-áig regisztrálók között egy értékes Derecskei Gyümölcsös ajándékcsomagot sorsolunk ki.


További információ a www.derecskeigyumolcsos.hu weboldalunkon illetve facebookon.

Környezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon.

Tudjon meg még többet a Derecske almáról >