Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat különdíja

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat különdíjának nyertese 2015. évben a derecskei Bold Agro Kft. lett.

A több mint 25 éve működő társaság ma már meghatározó szereplője a térség agráriumának. A modern sertésteleppel is rendelkező vállalat üzemelteti Hajdú-Bihar egyik legkorszerűbb, 150 hektár nagyságú gyümölcsösét. 

A cég aktív résztvevője a népszerű iskolagyümölcs programnak is, melynek keretében évente több mint tízezer hajdú-bihari gyerek kap heti rendszerességgel gyümölcsöt, és 100%-os gyümölcslevet. 

A Bold Agro Kft. társadalmi felelősség vállalási programja keretében néhány évvel ezelőtt kidolgozott egy korszerű agrár-környezeti nevelési koncepciót, melynek keretében sok ezer kisgyerek családi vagy szervezett óvodás illetve iskolás program keretében interaktív módon ismerkedhet, a kerttel, a kertben folyó munkával, szélesítve ezáltal környezeti ismereteiket.

A társaság célja, hogy gyümölcs termékekeivel és élménykert programjaival valós értéket tudjon előállítani az érintettek számára.

A különdíjat Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar megyei önkormányzat elnöke adta át Séra-Szabó Veronikának a Derecskei Gyümölcsös tulajdonos ügyvezetőjének.

Forrás: www.hbmo.hu

megyeidj.jpgvera_djtvtel.jpg

Környezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon.

Tudjon meg még többet a Derecske almáról >