Hajdú-Bihar TOP 100

2013. és 2014. év között legtöbb (23 pozíció) növekedés a legjobban teljesítők között.

2015. évben kilencedik alkalommal adták ki a Hajdú-Bihar megyei TOP 100 kiadványt, melyet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-alföldi Regionális Adó Főigazgatósága a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával közösen a Russmedia Kft. ad ki. 

A kiadvány bemutatja a Hajdú-Bihar megye 100 legnagyobb vállalkozását, annak adóteljesítményét, foglalkoztatási adatait, bevételeit. 

  • A TEVA Gyógyszergyár Zrt. a TOP 100-as listára felkerült cégek közül 2014-ben a legmagasabb nettó árbevételt és a legmagasabb adózás előtti eredményt érte el, a legmagasabb exportárbevételt tudhatta magáénak, valamint a legnagyobb foglalkoztatónak bizonyult, és a legnagyobb hozzáadott értéket produkálta. 

  • A National Instruments Hungary Kft. a megye TOP100-as cégei között tavaly a legmagasabb üzemi eredményt érte el.

  • Míg társaságunk a Bold Agro Mezőgazdasági Kft. 2013 és 2014. között a legtöbb (23) pozíciót javított a legjobban teljesítők mezőnyében.


Az oklevelet Czinege Attila Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-alföldi Regionális Adó Főigazgatóságának főigazgatója adta át Szabó Imrének a Bold Agro Kft. tulajdonosának.

czinegeattila.jpg

letlts_1.jpg


letlts.jpg


Forrás:www.haon.huKörnyezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon.

Tudjon meg még többet a Derecske almáról >