KERTÉSZMÉRNÖK, ÉLELMISZERMÉRNÖK, MEZŐGAZDASÁGI MÉRNÖK DUÁLIS KÉPZÉS A BOLD AGRO KFT-NÉL 2017

HIRDETMÉNY

Érdekel a mezőgazdaság? Hasznosítható gyakorlati tudásra vágysz? Szeretnél saját munkatapasztalatot szerezni a legújabb állattenyésztéssel és gyümölcstermesztéssel kapcsolatos európai trendekről? Olvass tovább!Amit a duális képzésről tudnod kell:

  • a duális képzés a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés
  • a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt töltesz a szakmai kompetenciák gyakorlásával
  • részletes ismereteket kapsz a munka világáról
  • az elméleti képzésed az egyetemen, míg a gyakorlati képzés a vállalkozásnál történik
  • közel ugyanannyi időt töltesz a vállalatnál mint a felsőoktatási intézményben
  • a teljes tanulmányi időre - hallgatói munkaszerződéssel - juttatást kapsz

 

Nálunk a jelentkezés egy rövid önéletrajz és motivációs levél benyújtásához kötött! A kiválasztás személyes felvételi elbeszélgetés során történik!

 

Kattints a hirdetmények szövegéhez!

 

pdf DUÁLIS KÉPZÉS élelmiszermérnök

 

pdf DUÁLIS KÉPZÉS kertészmérnök

 

pdf DUÁLIS KÉPZÉS mezőgazdasági mérnök

Környezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon.

Tudjon meg még többet a Derecske almáról >