Hortico Termék Nagydíj 2013

A Derecske Almából készült almalé Hortico Termék Nagydíjat kapott a 2013. augusztus 17-20 között megrendezett debreceni Farmer Expón.

A díjat ünnepélyes keretek között Pajna Zoltántól Debrecen gazdasági ügyekért felelős alpolgármesterétől Szabó Imre vette át. 

Bővebb információ a Derecske Almaléről a www.derecskealma.hu weboldalon valamint a facebook-on található.
alma8.jpg
almal2.jpg

Derecske, 2013. augusztus 18.


Környezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon.

Tudjon meg még többet a Derecske almáról >