Újult erővel

Az idei év nagy változást hozott a cégünk életében. Kasz-Coop Kft.-ről Bold Agro Kft. névre váltottunk, így új megjelenéssel de a régi szemlélettel folytatjuk tovább munkánkat.

A Kasz-Coop Kft. jelentős és látványos fejlődésen ment át az elmúlt években. Az egykor még gyakorlatilag gépüzemeltető cégből mára Európa élvonalába tartozó mezőgazdasági termelő és szolgáltató céggé váltunk, melyet a régi név már nem fejez ki méltóan. Ezért döntöttünk a névváltoztatás mellett, így Kasz-Coop Kft.-ről Bold Agro névre váltottunk.

Környezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon.

Tudjon meg még többet a Derecske almáról >