Magyar Agrárgazdasági Minőségi Díj

2015-ben újból sikeresen erősítettük meg az elnyert Magyar Agrárgazdasági Minőségi Díjunkat.


A díjat olyan hazai agrárgazdasági szervezetek kapják, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség iránt és kiemelt fontosságot fordítanak a minőségi munkavégzésnek, az egyenletesen jó minőségű termékek előállításának, illetve szolgáltatás nyújtásának. 

Ezeknek az elvárásoknak 2006 óta immár több éve megfelelünk, bizonyítja ezt az is, hogy az elismerést először 2011-ben majd 2015-ben is sikeresen erősítettük meg a díjat kiíró Földművelésügyi Minisztérium Magyar Agrárgazdasági Minőségi Díj Bizottság kiértékelése alapján.

fk.png

Környezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon.

Tudjon meg még többet a Derecske almáról >