Rekord malacszám

11 fialásra 224 élve született malac.

Többször beszámoltunk már telepünk büszkeségének számító 0146-os számú tenyészkocájáról. Most is örömmel adunk hírt róla, hiszen 2014.05.01-én újabb 21 kismalaccal hálálta meg munkatársaink odafigyelését és gondoskodását.

Rekorderünk társainak sem kell szégyenkezniük, hiszen a 2.000 tenyészkoca átlagában 33 választott malac/év a szaporasági és felnevelési mutató. A nemzetközi viszonylatban is kimagasló üzemi teljesítmény biztosít bennünket arról, hogy az állatok jól érzik magukat a tartási és takarmányozási rendszerünkben, hiszen magas szintű termelésre csak olyan állat képes, amely egészséges, és a környezettel szemben támasztott igényei magas szinten kielégítést nyernek.


dsc_0149.jpg

Környezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon.

Tudjon meg még többet a Derecske almáról >