Sertéstelepi rekord

Rekord számú malac egy tenyészkocától: 7 fialásra 140 élő malac

Örömmel jelentjük, hogy megfialt a már-már Guinness rekordernek számító (0146-os számú) tenyészkocánk.

7. alkalommal, most korrigálta azt az egy 19-es „hibáját” 21 élő malaccal, így az eddigi életteljesítménye 7 fialásra 140 élő malac.

Azonban társaiknak se kell nagyon szégyenkezniük, ugyanis az 1.000 koca átlagában az egy koca után évente leválasztott malacok száma meghaladja a 31-et. A kiváló eredményt az állatok tenyészértékén túlmenően munkatársaink szaktudása és lelkiismeretes munkája teszi lehetővé.

A nemzetközi viszonylatban is kimagasló üzemi teljesítmény biztosít bennünket arról, hogy az állatok jól érzik magukat a tartási és takarmányozási rendszerünkben, hiszen magas szintű termelésre csak olyan állat képes, amely egészséges és komfortosan érzi magát.
dsc_0093.jpg

Környezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon.

Tudjon meg még többet a Derecske almáról >