Szedd Magad! Családi Nap

Több program közül választhatnak, a Szedd Magad! Családi Nap keretében az almáskertbe kilátogató kedves vendégek.

arcfests.jpg


Megkezdődött a Szedd Magad! akció almáskertünkben. Idén először hétvégenként családi programokkal is várjuk a kilátogatókat. A gyermekek zene mellett játszhatnak a kreatív asztalnál, kipróbálhatják az ingyenes arcfestést, megismerkedhetnek a kert titkaival és természetesen annyi almát ehetnek, amennyit csak bírnak. Szombaton Tompeti és Barátai koncert teszi a gyerekek számára feledhetetlenné a kirándulást.


rajzok.jpgderecske_alma_mrka.jpeg

Környezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon.

Tudjon meg még többet a Derecske almáról >