Szedd magad!

2014. szeptember 20-tl Derecskei Gymlcssben.

Minden vben nagy npszersgnek rvend a "Szedd magad!" akcink, amelyre idn is vrunk sok-sok almval s nagy szeretettel. Mivel almafink elrtk a nagykorsgot (elmltak 18 vesek), ezrt idn utoljra tudod Te magad leszedni az almkat a frl. Jvre a szintn npszer Szedd ki magad! akci keretben lehet majd almt vsrolni kzvetlenl Tlnk (nagy kontnerekbe helyezzk a klnbz fajta almkat s abbl lehet majd vltozatlanul kedvez ron tlire beraktrozni).

Szeptember 20-tl, 1 hnapon keresztl vrunk idn, minden htkznap s htvgn 8-16 ra kztt a Derecskei Gymlcssben (47. ft 16. kilomter).

Vlassz Jonagold, Pinova, Idared, Topz, Golden, Mutsu, Granny almink kzl, de legjobban teszed, ha mindegyiket megkstolod.

Az almkat elviheted sajt rekeszben, ldban, vagy brmilyen trol eszkzben, de papr dobozt mi is tudunk a helysznen biztostani.

Krnyezetvdelem

almaskert-halo.jpg

Vgezznk brmilyen tevkenysget, folyamatosan szem eltt tartjuk krnyezetnk ignyeit, vltozsait. Munknkat hatkonyan, felelsen vgezzk. Garantlni igyeksznk a fenntarthat termelsi gyakorlatot, biztostani a krnyezeti javak megrzst. Elsegtjk a zld fejldst, amivel pldt szeretnnk lltani ms trsasgok el is.

Bvebben a krnyezettudatossgrl >

Kzssgi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatja, trzi a helyi kzssgben betlttt szerept. Munkavllalinak lland munkahelyet s j munkakrnyezetet biztost, valamint idnymunkval enyht a telepls munkanlklisgi gondjain, lehetsg szerint helyi munkavllalk alkalmazsval.

Bvebben a kzssgi szerepvllalsrl >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan mrkt kpvisel, mely zvilgval s minsgvel kimagaslik a tbbi kzl. Egy krnyezet- s egszsgtudatos almrl van sz, mellyel az a clunk, hogy valdi minsget teremtsnk ezen a piacon.

Tudjon meg mg tbbet a Derecske almrl >