TOP 25

Derecske legnagyobb adfizetje lettnk 2014-ben.

Bak Istvn polgrmester kezdemnyezsre megjelenik a Derecskei Hrekben azon helyi vllalkozsok listja, akik a legtbb iparûzsi adt fizettk vrosunkban 2014-ben. Mi motivlta a polgrmestert?
A legfõbb motivcim az volt, hogy Derecskn minl tbben megrthessk, hogy mi ke egy sikeres vllalkozs ltrehozshoz, ltestshez; milyen terveik vannak a helyi szinten legnagyobbaknak; hogyan ltjk vrosunk s orszgunk kiltsait, ezrt a kvetkezõ szmokban az jsg foglalkozni fog a listn szereplõkkel. Remlem, hogy õk megosztjk gondolataikat velnk.

Termszetesen engedlyket krtk adataik megjelentshez, 25-bõl 23-an hozzjrultak. Ez az arny, ltva az orszgos hasonl listkat, kiemelkedõ. Remlem, hogy rszkrõl az nkormnyzat fel a bizalom jele.

Mirt fontosak a vllalkozsok?
Mert termkeiket hasznljuk, szolgltatsaikat vesszk ignybe. Munkt adnak lakosainknak. Adjukkal hozzjrulnak az nkormnyzati feladatok elltshoz s fejlesztsekhez. A vros gazdasgi alapjt s hajterejt adjk.

Felvetõdik, hogy mirt az iparûzsi ad, mirt csak az iparûzsi ad. Tudom, hogy szmtalan j mutatszm van: rbevtel, profit, alkalmazottak szma, ms adk (gpjrmû ad, ptmny ad), de az nkormnyzat szmra kzvetlenl az iparûzsi ad a legnagyobb jelentõsgû, ezrt dntttem emellett.

Valamennyink rdekben kvnom, hogy a listn szereplõ vagy oda vgyakoz, valamennyi helyi vllalkozsnak legyen sikeres esztendeje!

Bak Istvn polgrmester


Forrs: www.derecske.hu

--------------------------------------------------------


Kln rm szmunkra, hogy a Bold Agro Kft. utn cgcsoportunk msik kt tagja a Kasz-Mobil Kft. s a Havita Tsz Szvetkezet is bekerlt a TOP 25 adfizetk csoportjba Derecskn.

Krnyezetvdelem

almaskert-halo.jpg

Vgezznk brmilyen tevkenysget, folyamatosan szem eltt tartjuk krnyezetnk ignyeit, vltozsait. Munknkat hatkonyan, felelsen vgezzk. Garantlni igyeksznk a fenntarthat termelsi gyakorlatot, biztostani a krnyezeti javak megrzst. Elsegtjk a zld fejldst, amivel pldt szeretnnk lltani ms trsasgok el is.

Bvebben a krnyezettudatossgrl >

Kzssgi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatja, trzi a helyi kzssgben betlttt szerept. Munkavllalinak lland munkahelyet s j munkakrnyezetet biztost, valamint idnymunkval enyht a telepls munkanlklisgi gondjain, lehetsg szerint helyi munkavllalk alkalmazsval.

Bvebben a kzssgi szerepvllalsrl >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan mrkt kpvisel, mely zvilgval s minsgvel kimagaslik a tbbi kzl. Egy krnyezet- s egszsgtudatos almrl van sz, mellyel az a clunk, hogy valdi minsget teremtsnk ezen a piacon.

Tudjon meg mg tbbet a Derecske almrl >