Új szárító átadása Konyáron

2012. július 13-án került sor a Bold Agro Kft. új szárítójának átadására Konyáron.

A Bold Agro Kft. legújabb beruházásának átadását a cég munkatársai mellett a konyári földtulajdonosokkal ünnepelte meg. Dr. Fülep László Konyár község polgármesterének ünnepélyes köszöntőjét követően Szabó Imre a Bold Agro Kft. tulajdonosa mondott beszédet. Szabó Imre előadásában röviden bemutatta, hogy társaság az elmúlt években milyen utat járt be és hogyan vált mára a régió egyik leghatékonyabb agrárvállalkozásává, aki jelenleg több mint 100 embernek biztosít munkahelyet.

A tulajdonos előadásában kitért arra is, hogy a cég stratégiájában elsődlegesen a sertéstenyésztés és a gyümölcstermesztés szerepel, amihez pedig fontos a hosszú távú tartós földbérleti rendszer. A kölcsönös előnyökön nyugvó, hosszú távú földbérleti rendszer keretében a folyamatosságot kiemelten fogják díjazni a jövőben. Az ünnepélyes szalagvágás után a vacsora következett, ahol a vendégek több fogás közül választhattak. Ezt követően a debreceni Csokonai Színház művészei által előadott operett csokrot hallgathatták meg a meghívottak. Az est az értékes tombola nyeremények kisorsolásával végződött.

Környezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon.

Tudjon meg még többet a Derecske almáról >