Újabb rekord

1 tenyészkoca után 8 fialásra 161 élő malac

Korábban beszámoltunk arról, hogy a 0146-os számú tenyészkocánk 7 fialásra összesen 140 élő malacot hozott a világra. A gondos tenyésztői munka eredményeképpen, rekorderünk a mai napon további 21 élő malaccal hálálta meg munkatársaink odafigyelését.

Az ilyen kimagasló termelési szintre csak olyan egészséges és magas genetikai értékkel rendelkező  állatok képesek, amelyek mentesek az állatbetegségektől valamint a takarmányozási és a tartási (hőmérséklet, légcsere, elhelyezés, stresszmentes környezet) igényük a lehető legmagasabb szinten van biztosítva.

Derecske, 2013.02.27


dsc_0158.jpg

Környezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon.

Tudjon meg még többet a Derecske almáról >