Válassza Ön is a kiváló minőségű sertéshúsunkból készült ételeket

A nemrég megnyitott Almavirág étterem séfje újrafogalmazta a modern vendéglátás, az igényes konyhaművészet és a helyi hagyományok és termékek kapcsolatát. A térség gasztronómiai hagyományaira támaszkodva, de a mai igényeknek megfelelő legkorszerűbb (látvány)konyhával, egészséges, adalékmentes helyi alapanyagok felhasználásával, a hagyományos ízek mellett a szemnek is kívánatos ételkülönlegességekkel várja vendégeit a megújult étterem. Az Almavirág étterem megnyitása az első lépcső, a Derecskei Gyümölcsöshöz kapcsolódó turisztikai fejlesztések sorában, hamarosan többek között rendezvényházzal bővül a vendégfogadásra alkalmas tér.Az egyik tulajdonos, Séra-Szabó Veronika szerint az igényes, száz fős éttermi tér és a nyolcvan fős terasz kialakítása mellett a beruházás legfontosabb része a legmodernebb gasztronómiai elvárásoknak megfelelő konyhatechnológia kiépítése és a kapacitásnövelés volt. Ez utóbbi szükségességét indokolta a Gyümölcsös Kalandok programsorozatra érkező családok és a rendezvényház igényeinek maximális kiszolgálása, illetve annak a célnak a teljesítése, hogy zártkörű rendezvények mellett is nyitva tudjanak tartani a betérő, alkalmi vendégek kedvéért. Ezért három kisebb 18-30 fős rendezvény megtartására alkalmas kistermet, kávézót, kisgyermekesek számára beltéri játszósarkot alakítottak ki.

 

Az étlapon szereplő ételek kizárólag helyi alapanyagokból, helyi minősített termelőktől származnak. A sertéshús a Bold Agro Kft. a Kiváló Minőségű Sertéshús védjeggyel rendelkező saját tenyésztéséből, a marhahús a Petőfi Kft. sokszorosan díjazott magyar tarka tenyészetéből származik. A felhasznált egyéb alapanyagok, például a sajtok, lekvárok, száraztésztaféleségek, zöldségek szintén minősítéssel rendelkező helyi termelőktől. A séf által összeállított étlapon a megszokott ízek kedvelői és az ételkülönlegességek iránt fogékony vendégek egyaránt megtalálhatják az ízlésüknek megfelelő ételeket, melyek mesterséges adalékok nélkül készülnek. Az ételek látvány- és ízvilágának teszteléséből a Bold Agro munkavállalói is kivették a részüket, számukra továbbra is kedvezményes menüsort biztosít a vállalat.

 

A tulajdonosok úgy gondolják, hónapokra van szükség ahhoz, hogy a visszajelzések és saját elvárásaiknak megfelelően véglegesítsék az új étlapot, addig is örömmel fogadnak minden véleményt.

 

A Derecskei Gyümölcsös nyújtotta élmények hamarosan tovább gyarapodnak egy kertgazdálkodási bemutatóközpont megépítésével, mely a modern élelmiszer előállításának további élményszerű megtapasztalását teszi lehetővé. A befejezéséhez közeledő Debrecen-Nagyvárad kerékpárúton közlekedőket kerékpárosbarát környezet, a különleges turisztikai attrakcióra vágyókat további, csak itt megtapasztalható kikapcsolódás várja majd.

 

hajdszoboszl_konferencia_2017105.jpg

Környezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon.

Tudjon meg még többet a Derecske almáról >