Közösségi szerep

Tudjuk, hogy egy cég akkor lehet igazán sikeres, ha elkötelezett munkatársak és támogató közösség veszi körül.

Munkatársi közösség


Úgy gondoljuk, hogy a cégünk nem csak egy munkahely, hanem leginkább egy jó munkatársi közösség, ahol egymás kölcsönös tisztelete és megbecsülése jellemző.

Sikereink mögött munkatársaink elkötelezettsége, tudása, lelkesedése áll. Mindannyian arra törekszünk, hogy minőségi termékeket állítsunk elő, s mindeközben fontos a körülöttünk élők boldogsága, jóléte is.
Célunk, hogy boldoguló, fejlődő társakkal dogozzunk együtt. Munkatársaink 100 %-a magyar és nem csak anyagilag, de erkölcsileg is elismerjük munkájukat. Büszkék vagyunk, hogy az együttes tudás és tapasztalat révén, munkatársainkkal közösen építjük a Bold Agro Kft.-t, mely Magyarország egyik leghatékonyabb agrárvállalkozása.

Derecskei közösség

A Bold Agro a derecskei közösség támogatását a kezdetektől érzi, így társaságunk aktív részese Derecske életének. Így a lakosoktól kapott szeretet és támogatást több módon próbáljuk viszonozni.

Derecskei munkatársakat alkalmazunk, 100 állandó munkatársat és 100 fő betakarításkori szezonmunkást. De nem csak ezzel segítjük a derecskei közösséget, rendszeresen támogatjuk az általunk előállított termékekkel a helyi közösségeket, farsangot, bált, jótékonysági rendezvényeket.
Ezen kívül kiemelt segítséget adunk a derecskei gyerek művészeti csoportnak, akik igyekeznek a kisvárosunkban a színházi kultúrát erősíteni és terjeszteni.

Alapítói és aktív kezdeményezői (tagjai) vagyunk több helyi termelői értékesítői szerveződésnek és szerepet vállalunk az agráriumban működő érdekvédelmi és köztestületi szervezetekben. A Debreceni Egyetem Gazdálkodástudományi és Vidékfejlesztési Karának kihelyezett Tanszéke illetve Mintagazdasága vagyunk, így számos egyetemi illetve PHD hallgató kutatásához biztosítunk gyakorlati terepet.

A termeléseink során kapott díjakkal, elismerésekkel és kapcsolatainkkal pedig terjesztjük Derecske ismertségét.

Iskola gyümölcs program


A közösség támogatása mellett fontosnak tartjuk, hogy az egészség szolgálatába álljuk. Ennek megvalósulása képen tavaly óta részesei vagyunk az Európai Uniós Iskola gyümölcs programnak. A kezdeményezés keretében az általános iskola 1-4 osztályos tanulóit minden nap 1-1 almával ajándékozzuk meg.

Ezzel a „zöld” dobozos támogatással elősegítjük a gyerekek egészséges táplálkozását.

iskolaalma.jpg
Környezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >