Menedzsment

A Bold Agro Kft. Magyarorszg egyik leghatkonyabb nvny-, gymlcstermeszt s sertstenyszt agrrvllalkozsa, mely elktelezett a hatkony s felels mezgazdasgi termels mellett.
A vllalkozs 100 %-ban magyar tulajdon, szkhelye Derecske. Tbb mint 100 embert foglalkoztat folyamatosan. Gazdlkodsa stabil, rbevtele vrl-vre nvekszik, mikzben jelents fejlesztseket s beruhzsokat valst meg.

A Bold Agro Kft. vezetsge:


Szab Viktor

gyvezet igazgat
Tel.: 52/702-026
Mobil: 30/299-5676
Fax: 54/410-004
Az email cm vdve van a spam botoktl, a megtekintshez a JavaScript bekapcsolsa szksges

Szab Imre
gyvezet igazgat
HAVITA-TSZ Igazgatsgnak elnke
Tel.: 54/548-067
Mobil: 30/943-08-28
Fax: 54/410-004
Az email cm vdve van a spam botoktl, a megtekintshez a JavaScript bekapcsolsa szksgesKrnyezetvdelem

almaskert-halo.jpg

Vgezznk brmilyen tevkenysget, folyamatosan szem eltt tartjuk krnyezetnk ignyeit, vltozsait. Munknkat hatkonyan, felelsen vgezzk. Garantlni igyeksznk a fenntarthat termelsi gyakorlatot, biztostani a krnyezeti javak megrzst. Elsegtjk a zld fejldst, amivel pldt szeretnnk lltani ms trsasgok el is.

Bvebben a krnyezettudatossgrl >

Kzssgi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatja, trzi a helyi kzssgben betlttt szerept. Munkavllalinak lland munkahelyet s j munkakrnyezetet biztost, valamint idnymunkval enyht a telepls munkanlklisgi gondjain, lehetsg szerint helyi munkavllalk alkalmazsval.

Bvebben a kzssgi szerepvllalsrl >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan mrkt kpvisel, mely zvilgval s minsgvel kimagaslik a tbbi kzl. Egy krnyezet- s egszsgtudatos almrl van sz, mellyel az a clunk, hogy valdi minsget teremtsnk ezen a piacon.

Tudjon meg mg tbbet a Derecske almrl >