Menedzsment

A Bold Agro Kft. Magyarország egyik leghatékonyabb növény-, gyümölcstermesztő és sertéstenyésztő agrárvállalkozása, mely elkötelezett a hatékony és felelős mezőgazdasági termelés mellett.
A vállalkozás 100 %-ban magyar tulajdonú, székhelye Derecske. Több mint 100 embert foglalkoztat folyamatosan. Gazdálkodása stabil, árbevétele évről-évre növekszik, miközben jelentős fejlesztéseket és beruházásokat valósít meg.

A Bold Agro Kft. vezetősége:


Szabó Viktor

ügyvezető igazgató
Tel.: 52/702-026
Mobil: 30/299-5676
Fax: 54/410-004
Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Szabó Imre
ügyvezető igazgató
HAVITA-TÉSZ Igazgatóságának elnöke
Tel.: 54/548-067
Mobil: 30/943-08-28
Fax: 54/410-004
Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükségesKörnyezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon.

Tudjon meg még többet a Derecske almáról >