Pályázatok

eu.jpg

Pályázati felhívás neve: Mezőgazdasági termékek értéknövelése és erőforrás-hatékonyságának elősegítése a feldolgozásban

 

Pályázati felhívás kódszáma: VP-3-4.2.1-15

 

Kedvezményezett neve: Bold Agro Mezőgazdasági Kft.

 

Projekt címe: Magas hozzáadott értékű, kiemelkedő táplálkozási tulajdonságokkal rendelkező funkcionális gyümölcslevek és élvezeti értéket nyújtó gyümölcsborok előállításához szükséges technológiai, infrastrukturális háttér megteremtése.

 

A szerződött támogatás összege: 121.634.934.-Ft

 

A támogatás mértéke: 50 %

 

A projekt tartalmának bemutatása:

 

A Bold Agro Mezőgazdasági Kft. alapvető célja az előállított mezőgazdasági termékek értéknövelése és erőforrás-hatékonyságának elősegítése a feldolgozásban.

 

A projekt megvalósításával kívánjuk elérni egy korszerű, nagy kapacitású és gazdaságos feldolgozó üzem létrehozását, melyet a Derecske 075/1 helyrajzi számú megvalósítási helyszínen meglévő épületeink felújításával és átalakításával, illetve új, modern, speciális technológiai gépsorok beszerzésével érünk el. Célunk, olyan egészséges, zamatos gyümölcslevek előállítása környezetkímélő csomagolásban, amelyek magas biológiai és beltartalmi értékűek és hosszú ideig megőrzik ezen összetevőket.

 

A Bold Agro Mezőgazdasági Kft. a gyümölcslé előállítás kapacitásának növelésével a fokozott piaci keresletet kívánja kielégíteni, míg a gyümölcsborok előállításával egy új fogyasztói piacon kíván megjelenni.

 

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.07.30.

 

Projekt azonosító száma: 1772895698

 

boldagro.png 2020.jpg

 

 


eu.jpg

Pályázati felhívás neve: Sertéstartó telepek korszerűsítése

 

Pályázati felhívás kódszáma: VP2-4.1.1.5-16

 

Kedvezményezett neve: Bold Agro Mezőgazdasági Kft.

 

Projekt címe: A BOLD AGRO Kft. sertéstartó telepének fejlesztése.

 

A szerződött támogatás összege: 499.999.996.-Ft

 

A támogatás mértéke: 50 %

 

A projekt tartalmának bemutatása:

 

A projekt alapvető célja a sertéstartó ágazat versenyképességének javítása, az ágazat foglalkoztatotti számának növelése és a hozzáadott érték termelésének fokozása új, innovatív és környezetbarát technológiák megvalósításával.

 

A projekt keretében a Sáránd, 075/52 helyrajzi számú megvalósítási helyszínen felépül egy 4923,92 m2 alapterületű, 1000 koca férőhelyes tényészistálló, valamint a malacok tovább neveléséhez pedig felépül a 2852,26 m2 alapterületű malacnevelő. A fejlesztés hatására körülbelül 32 ezer malac kerül értékesítésre évente. A projekt részét képezi még egy 800 KW teljesítményű kazán, továbbá a malacnevelőbe és a tenyészistállóba szükséges technológia beszerzése.

 

A fejlesztés eredménye révén a Bold Agro Mezőgazdasági Kft. ki tudja majd elégíteni a megnövekedett piaci keresletet és 11 fő új munkavállalónak biztosít munkalehetőséget hosszútávon.

 

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.10.11.

 

Projekt azonosító száma: 1801768591

 

boldagro.png 2020.jpgKörnyezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >