Tevékenységünk

 malac_vezer.jpg

Sertéstenyésztés

A Bold Agro sertései példaértékű, az európai élvonalba tartozó kényelmet és ellátást élveznek. Tartási körülményeiknek köszönhetően húsuk kiemelkedő minőségű, ízletes, tápláló. Minek köszönhető sertéseink megbecsültsége?

Bővebben a sertéstenyésztésről

 gyumolcs_vezer.jpg

Gyümölcstermesztés

A Bold Agro gyümölcsei széles körben ismertek és elismertek. A derecskei alma , meggy és szilva Európa legfinomabb gyümölcsei közé tartozik, mind belföldön, mind külföldön keresett. Minek köszönhető gyümölcseink nemzetközi sikere?

Bővebben a gyümölcstermesztésről

 noveny_vezer.jpg

Növénytermesztés

Munkatársaink munkájának, szakértelmének és a technológiák megfelelő, kombinált alkalmazásának köszönhetően a növénytermesztésben is kiemelkedő eredményeket ért el a Bold Agro Kft. Mitől vagyunk különlegesek?

Bővebben a növénytermesztésről

Környezetvédelem

almaskert-halo.jpg

Végezzünk bármilyen tevékenységet, folyamatosan szem előtt tartjuk környezetünk igényeit, változásait. Munkánkat hatékonyan, felelősen végezzük. Garantálni igyekszünk a fenntartható termelési gyakorlatot, biztosítani a környezeti javak megőrzését. Elősegítjük a zöld fejlődést, amivel példát szeretnénk állítani más társaságok elé is.

Bővebben a környezettudatosságról >

Közösségi szerep

almavalogatas.jpg

A Bold Agro, mint Derecske egyik legnagyobb foglalkoztatója, átérzi a helyi közösségben betöltött szerepét. Munkavállalóinak állandó munkahelyet és jó munkakörnyezetet biztosít, valamint idénymunkával enyhít a település munkanélküliségi gondjain, lehetőség szerint helyi munkavállalók alkalmazásával.

Bővebben a közösségi szerepvállalásról >

Derecske Alma

derecskealma

A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon.

Tudjon meg még többet a Derecske almáról >